0705 71 00 11 info@ugil.se

Pris 380:- (inkl. moms).

Hur kommunicerar du?

Alla människor har sitt eget sätt att lära sig på, man kan kalla det den personliga lärstilen. Det kan vara oerhört frustrerande för en som ”tänker med hjärtat” och går på känsla när en kollega börjar analysera och plocka fram instruktionsböckerna…

Att det är en tillgång med olika stilar är nog ganska självklart, men vad innebär de olika stilarna och kan man ha någon användning för det?

Lärstilar
Lärstilar är den profil som Lennart använt mest under sina drygt 20 år som teamutvecklare. Profilen som David A. Kolb en gång utvecklade ger en god plattform att bygga vidare på när man vill skapa förståelse för andra människor. Det är ofta så att den människan som man tycker är besvärlig eller ”inte tål” helt enkelt har ett annat sätt att lära sig och ta till sig information på, d v s en annan inlärningsprofil.

Lärstilar kan bli ett bra, lärande och roligt diskussionsunderlag för alla som vill få förståelse och insikt för hur man själv och andra människor kan fungera. Dessutom kan informationsflödet på en arbetsplats göras mycket effektivare när man kartlagt hur behovet ser ut.

I onlineutbildningen förklarar Lennart vad de olika resultaten kan betyda och hur man kan tolka profilen. Här kommer du att få förklaringen till varför en del människor ibland slår dövörat till och tar en mental snabbtur till Kreta!

ADRESS

Ugil Konsult AB
Sandplantörens väg 19
302 65 Halmstad
Tel: 0705 71 00 11
info@ugil.se | ugil.se